SSD
Comments Off on SSD

SSD u krijua në 27 Tetor 2014 pas një pune disa vjeçare kërkimore. Studiuam tregun botëror e rajonal. Analizuam në detaje kërkesë-ofertën dhe çmimet. Zgjodhëm me kujdes markat dhe produktet që tregtojmë.
Vazhdimisht testojmë çdo element në terren, duke mundësuar për klientelën shërbim cilësor dhe absolutisht inovativ. Gjithçka ofrohet me çmimet më të mira.
Krenaria jonë janë stafi i kualifikuar që çojnë përpara këtë kompani.
SSD është burimi i juaj i plotë për CCTV, IP Kamera, Video Citofoni, Akses Kontroll, Sistemet e Alarmit të Zjarrit, Anti-Shop Lifting Systems, Sisteme Monitorimi. Nëpërmjet partneriteteve tona strategjike me prodhuesit e klasit botëror, ne kemi ndërtuar katalogun më të plotë të pajisjeve të mbikqyrjes dixhitale dhe produkteve të tjera të sigurisë që janë në dispozicion të tregtarëve dhe profesionistëve të sigurisë në Shqipëri, Maqedoni, Kosovë.


Website URL : https://ssd.al

Convert Website to App Online